Bø Sommarland Lifjell Telemarkskanalen Fruktbygda

Øl-, vin- og eplemostsmaking

Norges beste eplemost kommer fra Fruktbygda Sauherad. Her lages det også øl og vin av lokale råvarer. Unn deg en unik smaksopplevelse i det duftende fruktlandskapet.

Når Fruktbygda Sauherad bakes i sol utvikles frukten med kompleks smak, friskhet og syrlighet og bøndene har gjort eplesaft til en kunstretning. Kom på eplemostsmaking i det vakre fruktlandskapet med duftende frukttre og hyggelige fruktbønder. Man produserer også korn i området og ølbrygging er en gammel tradisjon. Du kan få omvisning i mikrobryggeriet på Lindheim Ølkompani og ølsmaking etter avtale.

Bestill øl- og eplemostsmaking hos Lindheim Frukt og Ølkompani. Min. antall: 20 personer. Pris kr. 250,- pr. person.

Vin av bringebær, skogsbær, epler, kirsebær og rognebær kan holde høy kvalitet. Hos Lerkekåsa vingård og galleri kan du få en unik vin- og matopplevelse, og overnatte i en innredet romtønne eller i en av gårdshusene.

Avtal vinsmaking for grupper og gjerne overnatting hos Lerkekåsa Vingård og galleri.

Nyhet 2016: Hver fredag og lørdag i juni og juli arrangeres det vinsmaking på Lerkekåsa kl. 18.00. Ta med venner eller familie på besøk til den eventyrlige gården i Fruktbygda, og få deg smaksopplevelse du sent vil glemme. Den nye alkohollovgivningen gjør det også mulig for deg å kjøpe med deg din personlige favoritt, for å nyte hjemme! 
Tidspunkt: 1. juni til 1. august, fredag + lørdag kl. 18.00
Pris: Kr. 200,- pr. person.
Påmelding på tlf. 91381510.

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish and tellUsPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.