Bø Sommarland Lifjell Telemarkskanalen Fruktbygda

Gårdsopplevelse

Finn ditt paradis blant duftende frukttrær i landets varmeste landskap. 

Her er det aller vakrest i mai med tusenvis av blomstrende frukttrær av eple, moreller, kirsebær og pære. Eller ta et avbrekk midt på sommeren og nyt ungfruktene. Om høsten kan du delta i selvplukk og handle i gårsbutikkene som bugner av frukt, honning, saft og bakverk.

Evju Bygdetun -opplev å delta i gårdsarbeid slik de gjorde det for hundre år siden, nyt grønnsaker fra hagen, hils på folk og dyr og bli kjent med folkekulturen.

Lerkekåsa vingård og galleri - med overnatting i romtønne eller en av gårdshusene, mulighet for servering og vinsmaking av egenprodusert vin med råvarer fra gården og skogene rundt. Faste galleriutstillinger. 

Lindheim Frukt og Ølkompani - besøk gårdsbutikken for epler og plommer fra gården, og ølflasker fra eget mikrobryggeri. Her kan du også bestille ølsmaking eller eplemostsmaking for grupper fra 20-40 personer hele året.

Åbø Gård - moderne gårdsbutikk med stort og variert utvalg av økologiske varer. Besøk også Galleri Telemark som har kunstutstillinger hver dag, hele året. 

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish and tellUsPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.